top of page

Wij bieden een grote variatie aan behandeltechnieken om jouw klachten te verhelpen

ONZE SPECIALISATIES

Ontdek hoe onze expertise op het gebied van bewegen jou kan helpen bij allerlei lichamelijke klachten. Kortdurend of langdurend. Ons deskundige team zorgt voor de beste zorg met handige tips en aandacht voor jou. Samen werken we aan jouw herstel, zodat bewegen weer fijn en probleemloos kan.

FYSIOTHERAPIE

Het lymfestelsel met de lymfvaten en lymfknopen spelen een belangrijke rol bij het scheppen en onderhouden van de ideale leefomgeving van onze lichaamscellen waarbij zeer veel lichaamsprocessen verlopen via dit lichaamsvocht. Door middel van manuele technieken kun je invloed uitoefenen op de zuiverende, drainerende en voedende rol van ons lymfstelsel.

ODEEEMTHERAPIE (METHODE VODDER)

Je bent altijd in beweging met je lijf en met je gevoel. Soms zorgen stress of langdurige emoties voor lichamelijke klachten waardoor je uit balans raakt. Samen gaan we aan de slag om je lichaam weer beter te begrijpen en grip te krijgen op je herstel. Om zo je vertrouwen terug te krijgen en weer lekker vooruit te kunnen.

PSYCHOSOMATISCHE FYSIOTHERAPIE

Bij deze techniek maken we gebruik reflexen in ons lichaam om sneller ontspanning te verkrijgen. Met behulp van acupunctuurnaaldjes prikken we triggerpoints in spieren aan welke vervolgens samentrekken door deze reflex. Bewegen voelt na de behandeling vaak al veel prettiger.

DRY NEEDLING

Transcutane Elektrische NeuroStimulatie is een manier waarop chronische pijn verlicht kan worden. Door middel van een TENS apparaat die via elektroden stroomprikkels aan je lichaam toedienen kan je pijnsysteem rustiger worden. Hierdoor is voel je je comfortabeler en kun je gemakkelijker je dagelijkse activiteiten uitvoeren. In sommige gevallen hoef je ook minder pijnstillers te nemen. Voor de verstrekking van thuis TENS-apparaten werken we nauw samen met de pijnspecialisten.

TENS-THERAPIE

De cure tape is een elastische tape die een liftende werking heeft op de huid en deze kan door een variatie aan technieken en toepassing een bijdragen leveren aan de verlichting van pijn, de verbetering van de bewegingsvrijheid, ondersteuning en stabiliteit bieden aan gewrichten en spieren zonder de bewegingsvrijheid te beperken.

MEDICAL TAPING

Blijf gezond en fit met onze medische training. Of je nu herstelt bent van klachten of juist wil voorkomen dat je klachten gaat ontwikkelen, onze trainingen helpen hierbij. Je werkt in kleine groepen aan je kracht en conditie in een ontspannen sfeer en onder begeleiding van onze deskundige fysiotherapeuten.

MEDISCHE TRAINING

Doe mee aan een van onze gespecialiseerde beweeggroepen. Wij hebben groepen voor ouderen (vitaal ouder worden), voor rug patiënten, voor mensen met lichte/ milde cognitieve/ emotionele klachten. In onze groepen vind je de motivatie en plezier om lekker in beweging te zijn en samen te werken aan gezondheid.

BEWEEGGROEPEN

Ouder worden betekent dat er, naast moeite met het bewegen in het algemeen, veel systemen in ons lichaam veranderen. Deze gespecialiseerde vorm van fysiotherapie richt zich in het geheel op de ouder wordende mens. Samenwerken met de patiënt, zijn directe omgeving en andere betrokken zorgverleners met als doel vitaliteit en een hoge kwaliteit van leven.

GERIATRIE FYSIOTHERAPIE

Bij het ouder worden komt vaak veel meer kijken dan alleen maar meer moeite met bewegen. Doordat diverse systemen moeizamer functioneren ontwikkel je andere aandoeningen. Ons deskundige team is continu aan het ontwikkelen om met al deze bijkomende problemen zo passend mogelijk te begeleiden, behandelen en ondersteunen.

CHRONISCHE AANDOENINGEN

Fysiomix Hoofdvestiging Deurne

Stationsplein 9

5751 JN Deurne

info@fysiomix.nl
0493-317373

Locatie
Fysiotherapeut(e)
Hoe heb je ons gevonden?

Neem direct contact op

bottom of page