top of page
fysio mix-26-min.jpg

Over Ons

Welkom bij Fysiomix

Heeft u een klacht aan het houdings- en/of bewegingsapparaat of wilt u dat juist voorkomen?

 

Dan bent u bij Fysiomix in goede handen. Wij zijn dé specialist op het gebied van bewegend functioneren en helpen u graag om te herstellen worden en gezond te blijven.

 

Wij bieden u kennis, ervaring, een persoonlijke benadering en een luisterend oor. Wij zien ù, niet alleen uw klacht!

 

Wij werken samen met u aan het effectieve doel: het verminderen of wegnemen van uw klachten en u weer zelf instaat stellen om de klachten te begrijpen en waar mogelijk zelf te voorkomen.

 

Voor een optimaal resultaat worden diverse gespecialiseerde vormen van fysiotherapie gecombineerd en ondersteunen we preventie door onder andere medische training; een Fysio-mix.

Ons team staat iedere dag voor uw klachten klaar!

Leony Taanman-Kevenaar

Leony is sinds 1996 werkzaam binnen Fysiomix en sinds 2023 mede-eigenaar. Ze houdt zich bezig met begeleiden van patiënten met chronische aandoeningen zoals Parkinson, NAH, oedeemtherapie, met medische trainingstherapie en bewegingsklachten in het algemeen. 

 • Email
 • Whatsapp

Marijke Beukers-van Erp

Marijke is sinds 2005 werkzaam binnen Fysiomix en sinds februari 2023 mede-eigenaar van Fysiomix.

Ze is algemeen en psychosomatisch fysiotherapeut. Daarnaast is zij stagebegeleider en houdt zich bezig met beweegprogramma’s, medische training en trainingsgroepen voor mensen met een depressie.

 • Email
 • Whatsapp

Wessel Janssen

Wessel is algemeen fysiotherapeut. Hij is gespecialiseerd in COPD, COVID en perifeer arterieel vaatlijden.Hij is aangesloten bij LongNet en Chronisch Zorgnet. Wessel is werkzaam op het Stationsplein in Deurne en in de Dompelaar in Elsendorp.

 • Email
 • Whatsapp

Dany van Well

Dany is aan het werk als algemeen fysiotherapeut en begeleidt onze sporters tijdens de medische trainingsuren. De komende tijd zal hij zich verder gaan verdiepen als specialist op het gebied van COPD en zich gaan aansluiten bij het Chronisch Zorgnet.

 • Email
 • Whatsapp

Stan van der Loop

Stan is binnen ons team gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van mensen met de ziekte van Parkinson. Tevens begeleid hij de sporters in de praktijk tijdens de medische trainingsuren. Stan is aangesloten bij ParkinsonNet.

 • Email
 • Whatsapp

Marion Aarts- van de Ven

Marion houdt zich dagelijks bezig met de administratie, boekhouding en algemene praktische zaken. Zij verwelkomt van achter de balie alle mensen die onze praktijk binnen komen. 

 • Email
 • Whatsapp

Wij werken samen met

ONZE PARTNERS

Bekijk Website

Longnet is een regionaal netwerk van gespecialiseerde fysiotherapeuten die gesuperviseerde beweegtherapie en leefstijlbegeleiding bieden aan mensen met longaandoeningen, zoals COPD en Corona/COVID-19 op ruim 30 locaties in Zuidoost Brabant. 

LongNet

Bekijk Website

ParkinsonNet is een landelijk netwerk met meer dan 3.900 zorgverleners gespecialiseerd in parkinson. Wij leveren De best mogelijke zorg en kwaliteit van leven voor iedereen met de ziekte van Parkinson, of een atypisch parkinsonisme.

ParkinsonNet

Bekijk Website

Het Multidisciplinair Eerstelijnsnetwerk NAH is een netwerk van eerstelijns zorgverleners in de regio Zuid-oost Brabant die gespecialiseerd zijn in de behandeling en begeleiding van mensen met een niet aangeboren hersenletsel. Het netwerk staat voor samenwerking, kwaliteit van zorg en enthousiasme.

NAH-net

Bekijk Website

Het Elkerliek is een modern algemeen ziekenhuis met 500 bedden, ruim 120 medisch specialisten en 2500 medewerkers in Helmond en Deurne.

Elkerliek Ziekenhuis Helmond & Deurne

Bekijk Website

NPSN is een landelijk netwerk van psychosomatiek therapeuten, die erin gespecialiseerd zijn om bij psychosomatische klachten te onderzoeken en hierop gerichte interventies toe te passen.

Netwerk Psychosomatiek Nederland

Bekijk Website

Kinderopvang Kidz&zo beschikt over een unieke en prachtige locatie met mooi, warm ingerichte ruimten. We bieden kwalitatief, betekenisvolle en vooruitstrevende dagopvang en peuteropvang aan in een gevarieerd programma. 

Kinderdagverblijf Kidzz & zo