top of page

Wij bieden een grote variatie aan behandeltechnieken om jouw klachten te verhelpen

ONZE SPECIALISATIES

PARKINSON

De ziekte van Parkinson is de snelst groeiende neurologische aandoening van dit moment en hieronder worden Parkinson en Parkinsonisme samengevat. De symptomen verschillen per mens en zijn afhankelijk van het soort Parkinson dat je hebt. Je kunt deze verdelen in motorische klachten (beven, stijve spieren, evenwichtsproblemen en te weinig of traag bewegen) en niet-motorische klachten (pijn, traag denken/vergeten, plannen en uitvoeren activiteiten, slecht slapen en somberheid, angst, depressie)

COPD

Chronic Obstructive Pulmonary Disease (Chronische Obstructieve Long Ziekte) is een longziekte waarbij je longen zijn beschadigd. Je hebt minder zuurstof en ademen is moeilijker. Hierdoor heb je minder energie. Normale dingen zoals traplopen, boodschappen doen of je aankleden kunnen lastig zijn. D.m.v. een persoonlijk trainingsplan om conditie, kracht en longfunctie te trainen werk je samen met onze experts aan het verbeteren van kwaliteit van leven.

COVID

Een deel van de mensen houdt na besmetting met het coronavirus nog langdurige klachten. Zoals (extreme) vermoeidheid en benauwdheid, verwardheid en bijvoorbeeld verlies van

concentratie. Gezamenlijk noemen we die klachten 'Long COVID'. Deze patiënten zijn het beste gebaat bij een heel rustig herstel. Een goed afgesteld programma is zeer belangrijk. Ons team werkt samen met jou om te werken aan jouw herstel.

ETELAGEBENEN

Ook wel Claudicatio Intermittens. Vernauwingen in de vaten zorgen voor pijn en daarmee beperking in het dagelijks leven. Met name langere afstanden lopen zijn vaak erg pijnlijk en soms niet mogelijk. Hierdoor is de deelname aan gewone activiteiten vaak ook beperkt. Via gesuperviseerde looptherapie en leefstijlinterventies werk je samen met de therapeut om je kwaliteit van leven en deelname aan sociale activiteiten te verbeteren.

NIET AANGEBOREN HERSENLETSEL

Niet-aangeboren hersenletsel (NAH) is elke afwijking of beschadiging van de hersenen die na de geboorte is ontstaan. NAH leidt altijd tot een breuk in de levenslijn. Door deze breuk is er sprake van een veranderd leven. Er is een tijd van vóór en een tijd na het hersenletsel. De gevolgen kunnen van fysieke aart zijn in de manier waarop iemand zich beweegt of spreekt, maar ook om veranderingen in het denken en onthouden, de emoties, de gevoelens en het gedrag.

ONCOLOGIE

Je leven verandert ingrijpend wanneer je te maken krijgt met kanker. In de meeste gevallen krijg je te maken met intensieve behandeling met veel bijkomende klachten. Wanneer je leeft met kanker of herstellende bent na een behandeling vanwege kanker is het belangrijk om met vertrouwen weer te werken aan je conditie en kracht. Hiermee vergroot je je kwaliteit van leven. Samen met ons deskundige team maken we een passend plan om er aan te gaan werken.

VITAAL OUDER WORDEN

Deze beweeggroep is speciaal ontwikkeld om de ouder wordende mensen te ondersteunen in lang gezond en zelfstandig blijven. In een groep ga je samen op een sportieve manier aan de slag om te werken aan je gezondheid. Om de optimale kwaliteit te leveren hebben we onze handen ineen geslagen met therapeuten van Fysiotherapiepraktijk Retera en krijgen we ondersteuning van een diëtiste.

MEDISCHE TRAINING

Blijf gezond en fit met onze medische training. Of je nu herstelt bent van klachten of juist wil voorkomen dat je klachten gaat ontwikkelen, onze trainingen helpen hierbij. Je werkt in kleine groepen aan je kracht en conditie in een ontspannen sfeer en onder begeleiding van onze deskundige fysiotherapeuten.

REVALIDATIE NA OPERATIE

Wanneer geopereerd gaat worden of al geopereerd bent veranderd een tijdje van alles in je leven. Voordat je weer de draad op kunt pakken zul je moeten revalideren. Dit gebeurt vaak onder begeleiding van een fysiotherapeut. Met de therapeut werk je dan aan herstel van conditie, kracht, balans en om weer vertrouwen te krijgen in het bewegen. We helpen je niet alleen na de operatie om weer aan te sterken, maar ook voordat je geopereerd gaat worden. Want hoe fitter je bent voor de operatie, hoe beter en vlotter je hersteld er na.

FYSIOTHERAPIE

Ontdek hoe onze expertise op het gebied van bewegen jou kan helpen bij allerlei lichamelijke klachten. Kortdurend of langdurend. Ons deskundige team zorgt voor de beste zorg met handige tips en aandacht voor jou. Samen werken we aan jouw herstel, zodat bewegen weer fijn en probleemloos kan.

Fysiomix Hoofdvestiging Deurne

Stationsplein 9

5751 JN Deurne

info@fysiomix.nl
0493-317373

Locatie
Fysiotherapeut(e)
Hoe heb je ons gevonden?

Neem direct contact op

bottom of page